Právě vysíláme

EMELI SANDÉ – Next To Me

19. března 2012 11:50
EMELI SANDÉ – Next To Me

NOVINKA EVROPY 2

Album: Our Version Of Events

Oficiální webové stránky: www.emelisande.com

Facebook: www.facebook.com/emelisande

Next To Me Our Version Of Events

Třetí singlová nabídka z desky „Our Version Of Events“, která se ihned po vydání stala jedničkou britského žebříčku UK TOP 40 Singles Chart má název „Next To Me“. Zpěvačka Emeli Sandé patří k nejžádanějším interpretům současnosti nejen na ostrovech.

Emeli získala v rodné Británii tzv. double. Její jméno figuruje jak na vrcholu albové hitparády, tak na prvním místě mezi nejhranějšími písničkami.

Deska „Our Version Of Events“ je v Anglii již platinová, hned v prvním týdnu se jí prodalo přes 113 tisíc. Celkový počet prodaných kusů se už vyšplhal nad 300 tisíc.

Nejhranější skladba na ostrovech se jmenuje „Next To Me“. Podobně se daří také videoklipu k téhle písni, který je rovněž nejfrekventovanějším v britských televizích. Singlu samotného se v Anglii prodalo již 200 tisíc, což mu vyneslo stříbrný certifikát.

Úspěch se pochopitelně projevuje i v zájmu o vstupenky na vystoupení. Po koncertech, které v Anglii absolvovala s Coldplay, má zpěvačka na programu samostatné britské turné. Všech devět akcí je beznadějně vyprodaných. Coldplay si ji navíc pozvali také do Ameriky, kde je v létě doprovodí na dvanácti vystoupeních.

V Čechách se Emeli Sandé zatím nejvýrazněji prosadila s duetem „Read All About It“, který natočila s Professorem Greenem.

EMELI SANDÉ – Next To Me (video)

-nwdjQmc_N8

Články, které by tě mohly zajímat