Právě vysíláme

Eva Burešová vydala dojemný videoklip k písni Malý princ, zahrál si v něm její syn

11. května 2021 8:10
Eva Burešová vydala dojemný videoklip k písni Malý princ, zahrál si v něm její syn

Eva Burešová je velkou fanynkou knihy Malý princ. Když tedy před časem dostala od Václava Noida Bárty nabídku nahrát stejnojmennou píseň, neváhala. Zatímco song mohou příznivci zpěvačky poslouchat na streamovacích službách už týden, videoklip vydala Burešová až nyní. Hlavní roli v něm dostal její syn Nathaniel!

Vašek (Noid Bárta, pozn. red.) a Eliška (Grabcová, pozn. red.) napsali píseň, která mi vhání slzy do očí. Viktorie se postarala o nádherné líčení a vlásky. Martinka nás kouzelně oblékla. V poslední řadě bych chtěla vyjádřit velký dík Pepovi Duckému a mé Alici Davidové, kteří se postarali o to, aby každý z nás věděl, že se točí, a že to bude stát za to,“ pochválila Burešová na svých sítích všechny, kteří se na písni Malý princ i samotném natáčení nového videoklipu podíleli.

Vizuál vznikal v pražském planetáriu a botanické zahradě. Vedle Burešové se v něm objeví také její syn Nathaniel, kterého se zpěvačka snaží před médii chránit. Tentokrát se ale rozhodla udělat výjimku. „Bez tebe by nebylo nic, ani slunce v mém srdci,“ vzkázala synovi. Toho natáčení bavilo. „Dostal lišku a čepičku a pobíhal po celé zahradě. Musím říct, že ho to docela unavilo a já byla neustále dojatá,“ uvedla Burešová pro Primu.

Natáčelo se pod taktovkou Václava Noida Bárty. „Nečekala jsem, že ten videoklip může být až tak nádherný. Vím, že Vašek všechny klipy, které točí, dělá dokonale a umělecky. Viděla jsem pár náhledů a moc se těším na výsledek,“ pochválila Bártu zpěvačka.


Zdroj: Instagram, Prima, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat