Právě vysíláme

Ewa Farna prožila kyberšikanu. „Nemám ráda, když se někomu smějeme za něco, na co nemá vliv,“ říká

6. srpna 2021 11:10
Ewa Farna prožila kyberšikanu. „Nemám ráda, když se někomu smějeme za něco, na co nemá vliv,“ říká

Ewa Farna se dlouho trápila negativními titulky o své postavě. Jednou pro vždy řekla bulvárním novinářům „dost“ novým songem Tělo, v němž právě své tělo a to, co vydrželo, obdivuje. „Lidé by se neměli urážet za to, na co nemají vliv,“ uvedla v nejnovějším rozhovoru.

Ewa Farna si toho o svém těle už vyslechla hodně. Když dospívala, byla její postava propírána bulvárem a ne jinak tomu bylo i v letech následujících. Až těhotenství zpěvačce ukázalo, kolik toho její tělo zvládne. „Ještě dva týdny před narozením syna jsem koncertovala. Říkala jsem si disko koule, protože jsem měla třpytivé šaty a byla jsem hrozně velká. V ten moment jsem si řekla, že nemám nikdy pochybovat o tom, že je tělo dokonalý nástroj a mám ho mít ráda. Protože jen když se budeme mít rádi, budeme o sebe pečovat,“ uvedla maminka téměř čtyřletého Artura v rozhovoru pro DVTV.

Rozhodla se proto napsat píseň Tělo, jejíž vizuál ukazuje ženy a dívky, jejichž těla si nesou takzvaná tetování od přírody. „To, jak mě poznamenalo těhotenství, s tím nic neudělám,“Farna, které vadí, když se lidé smějí ostatním za to, jak vypadají. „Nemám ráda, když se někomu smějeme za něco, na co nemá vliv,“ řekla v rozhovoru Martinu Veselovskému.

„Holky v mém videoklipu mají jizvy po operacích, mají od narození nějakou kožní nemoc nebo se prostě člověk narodí s pihami nebo odstávajícíma ušima. Jsou věci, u kterých se setkávám s tím, že se za ně lidé druhým vysmívají. V tom, na co nemáte vliv, si myslím, že by se lidé neměli urážet,“ dodala Farna.

 

Články, které by tě mohly zajímat