Právě vysíláme

Ewa Farna se vrací do SuperStar. Porotcovské křeslo vyměnila za moderátorský post

15. listopadu 2021 14:10
Ewa Farna se vrací do SuperStar. Porotcovské křeslo vyměnila za moderátorský post

SuperStar jde do finále, po předtočených dílech přichází na řadu očekávané živé přenosy. Těmi bude diváky provázet zpěvačka a někdejší porotkyně SuperStar Ewa Farna.

Zpěvačka se po osmi letech vrací do projektu v nové roli. V roce 2013 seděla za porotcovským stolem a byla se Farna historicky nejmladší porotkyní soutěže. Bylo jí dvacet let.

SuperStar slaví desátý ročník, já letos své 15. výročí na scéně. Jelikož i porotcování v SuperStar bylo součástí mého vývoje a velký zážitek, rozhodla jsem se být nostalgicky součástí letošní výroční řady. Čtyři finální živé přenosy pro mě budou výzvou jiného druhu a těším se na emoce, které zcela jistě přinesou,“ uvedla Ewa ke své účasti na Instagramu.

Ewa má už s živými přenosy mnoho zkušeností. Moderovala anketu Český slavík a hudební Ceny Anděl. Jak se zhostí role moderátorky SuperStar zjistíme již brzy. Na první finálový večer oblíbené pěvecké show se můžete těšit živě už v neděli 28. listopadu 2021 na TV Nova. O přízeň diváků a postup do dalšího kola zabojuje 10 finalistů.

Ewa Farna je stálicí na české hudební scéně. První úspěšný hit Měls mě vůbec rád vyšel už v roce 2006. Od té doby patří mezi hvězdy české, slovenské a polské hudební scény s množstvím ocenění, včetně Českého slavíka. Začátkem prosince se můžete těšit na novou v pořadí patnáctou desku Umami.

Články, které by tě mohly zajímat