Právě vysíláme

Ewa Farna vydává svůj nejnáročnější videoklip. Setkává se v něm se svou mladší verzí

10. prosince 2021 8:10
Ewa Farna vydává svůj nejnáročnější videoklip. Setkává se v něm se svou mladší verzí

Ewa Farna vydává už třetí singl z nového alba Umami. Je jím píseň Verze 02, k níž vznikl také videoklip. A jak prozradila v rozhovoru pro Evropu 2, jde o nejnáročnější vizuál, který kdy natočila.

Zpěvačka Ewa Farna vydala na začátku měsíce po sedmi letech novou desku Umami. Název znamená pátou chuť, která zvýrazňuje všechny ostatní, a díky které jídlo chutná kompletně. Pro česko-polskou zpěvačku je umami jejího života mateřství, o kterém zpívá také na nejnovější desce. Například píseň Umamy věnovala svému synovi.

V novince Verze 02 vzpomíná Farna na své začátky a svou o patnáct let mladší verzi. „Písnička vznikla ještě předtím, než jsem byla poprvé těhotná, na základě myšlenky, že mi občas chybí malá Ewa. Samozřejmě se pak měnila,“ vysvětlila zpěvačka v rozhovoru s moderátory Evropy 2 Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem.

Videoklip k singlu vznikal téměř půl roku. Jak Farna prozradila, jde o časově i finančně nejnáročnější vizuál, který kdy natočila. Díky pokročilé technologii se v něm setkává se svou třináctiletou verzí. „Budeme k němu vydávat i backstage video,“ dodala interpretka.

Články, které by tě mohly zajímat