Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: CHINASKI vydávají klip k singlu Tamaryšek! Co mu říkáte?

24. ledna 2019 18:00
Exkluzivní premiéra: CHINASKI vydávají klip k singlu Tamaryšek! Co mu říkáte?

Ještě než se kapela Chinaski odebere do studia, aby v nové sestavě natočila další album, vypouští do éteru skladbu Tamaryšek. Poslední singl z nahrávky Není nám dopláče má ambici navázat na předchozí hity jako Venku je na nule nebo Potkal jsem tě po letech, které se staly nejhranějšími skladbami v českých rádiích.

Příběh klipu stojí za to

„Píseň samotná se docela vymyká tvorbě Chinaski a je trošku temnější a smutnější než ostatní. Je o životě a všech jeho vrcholech a pádech. Snažil jsem se to vyjádřit i ve videoklipu. Láme se tam radost i smutek zároveň. Moc často to podle mě v klipech není běžné. Vždy je buď veselý, nebo smutný. Tenhle má obojí,“ popisuje režisér  klipu k singlu TamaryšekJakub Mahdal.

Mrkněte na klip k singlu Tamaryšek níže. Co mu říkáte?

 

Tamaryšek je singlem ze zatím posledního alba Není nám do pláče. Kapela však připravuje i nové skladby. První ukázky by měly zaznít naživo na plánovaném turné Amfiteátr. Předprodej koncertů do Plzně, Tvrdonic, Valečova, Českého Krumlova, Lokte, Slaného, Příbrami nebo Třeboně probíhá v síti TicketLive. Všechna vystoupení doplní velkolepá vizuální show, která slibuje intenzivní zážitek.

Zdroj: YouTube, BrainZone, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat