Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: MikAel vydává singl Flesh 4 Fantasy. Do nového kabátu oblékl hit od Billyho Idola

21. dubna 2022 9:00
Exkluzivní premiéra: MikAel vydává singl Flesh 4 Fantasy. Do nového kabátu oblékl hit od Billyho Idola

MikAel vydává singlovou novinku Flesh 4 Fantasy. Český hudební projekt MikAel přichází se „staronovým“ singlem s názvem Flesh 4 Fantasy, k němuž pořídil i zábavné „home-made“ video.

Po rádiovém hitu Alone Together, Lottery a synthpopové skladbě Storyline s odkazem na osmdesátá léta, se jedná o třetí ochutnávku z MikAelova připravovaného alba. Svou aktuální tvorbou se MikAel znovu vrací ke kořenům kvalitního evropského popu.

Až na výjimku, kterou byla spolupráce skladatelem a producentem Karlem Havlíčkem u singlu Storyline, se MikAel drží osvědčené spolupráce s producentem a multiinstrumentalistou Luďkem Fialou, pod jehož taktovkou vznikla v roce 2019 také MikAelova první deska Easy.

 

Flesh 4 Fantasy je coververzí písně hudebníka Billyho Idola z roku 1983. „Tahle písnička nás v kapele vždy bavila, a tak jsme se rozhodli si ji od strejdy Billyho vypůjčit a udělat z toho. Jen jsme si ji dovolili obléknout do nových šatů a přiblížit ji hudebnímu stylu, který děláme s MikAelem,“ říká MikAel.

Pod projektem MikAel se skrývá zpěvák a herec Michael Foret, který se v hudební branži pohybuje už 15 let. S projektem MikAel sklízí úspěch poslední čtyři roky. Sám se pouští do tvorby vlastních videoklipů, kde si vystačí se smartphonem a nápadem. Ne jinak je tomu i v tomto případě, kde videoklip vytvořil sám za pomocí počítače a smartphonu.

Články, které by tě mohly zajímat