Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: NIKOL ŠTÍBROVÁ vydává song se slovenskými I. M. T. SMILE! Podívejte se na klip, který k němu natočili

6. listopadu 2019 8:37
Exkluzivní premiéra: NIKOL ŠTÍBROVÁ vydává song se slovenskými I. M. T. SMILE! Podívejte se na klip, který k němu natočili

Jde o skladbu s názvem Príliš osobná známosť ke stejnojmennému filmu, který bude uveden do kin 23. ledna 2020.

Záběry z nahrávání společné skladby, ale také záběry z filmu, můžete vidět v novém videoklipu, který vychází spolu se singlem. Skladba „Příliš osobní známost“ opět potvrzuje, že čeština a slovenština spolu stále dobře ladí.

Autorem hudby je frontman kapely Ivan Tásler, jehož písničky zná české publikum velmi dobře. Napsal skladby Baroko, Nahý nebo Srdce jako kníže Rohan pro Richarda Müllera. I. M. T. Smile mají na kontě rovněž výtečné nové album Budeme to stále my s mnoha hity: například duet s Kalim nebo také skladbu s Chinaski, kterou zahrají naživo během svého koncertu ve Foru Karlín 19. listopadu!

Chystaný film Príliš osobná známosť pochází od tvůrců divácky úspěšné komedie Všechno nebo nic, kterou vidělo v českých, slovenskýchpolských kinech přes 850 tisíc diváků. Snímek vznikl na základě knižní předlohy populární slovenské spisovatelky Evity Twardzik (Urbaníkové) a vypráví příběhem tří žen, tří pohledů na život a tří způsobů vnímání lásky. V hlavních rolích se představí Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová a Petra Hřebíčková. České trio doplní slovenští herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvat Janko Popović Volarić a Branislav TrifunovićPredrag Manojlović ze Srbska. Posledně jmenovaný si zahrál například i v kultovním filmu režiséra Emira Kusturici Černá kočka, bílý kocour. Režie snímku Príliš osobná známosť se opět ujala Marta Ferencová.

Články, které by tě mohly zajímat