Právě vysíláme

Fanoušci na Glastonbury pomohli Lewisovi Capaldimu, odzpívali za něj jeho největší hit

26. června 2023 10:30
Fanoušci na Glastonbury pomohli Lewisovi Capaldimu, odzpívali za něj jeho největší hit

Lewis Capaldi před časem přerušil kvůli problémům s hlasivkami své turné. Na Glastonbury měl předvést svůj set v plné parádě, v závěru koncertu však začal přicházet o hlas. Someone You Loved už dokončit nezvládl. Fanoušci ho v tom ale nenechali a skladbu odzpívali za něj.

Lewis Capaldi se může pyšnit nejlepšími fanoušky na světě. Stejně jako už několikrát ho ani na Glastonbury nenechali ve štychu a když mu selhal hlas, píseň Someone You Loved odzpívali za něj. Až vehnali zpěvákovi slzy do očí.

Zpočátku se přitom zdálo být všechno v pořádku. Jak píše list The Guardian, problémy začali diváci zaznamenávat až ve druhé polovině Capaldiho setu, konkrétně během písně Bruises. Před následující Wish You The Best už zpěvák přiznal fanouškům, že přichází o hlas. „Velmi se omlouvám. Tohle je poslední místo, kde bych si přál, aby se tohle stalo. Mrzí mě to, můj hlas to začíná balit,“ uvedl.

Tři týdny udržoval Capaldi své hlasivky v naprostém klidu, právě kvůli Glastonbury. „Chtěl jsem se vrátit na pódia tady, protože je tu neuvěřitelná atmosféra. Chtěl jsem přijet a všechno to vidět. Mrzí mě to. Doufám, že mě organizátoři ještě někdy pozvou, tohle totiž byla špatná show,“ nebál se interpret ohodnotit svůj výkon.

Když mu při závěrečné Someone You Loved selhal hlas úplně, nenechali ho fanoušci i díky jeho upřímnosti ve štychu a píseň za něj odzpívali. Glastonbury, i kdybych už nikdy neměl stát na pódiu, tohle bylo úžasné,“ poděkoval Capaldi a skutečně. Slyšet stotisícový dav zpívat jeho největší hit nahání husí kůži. Mrkni na video!

Články, které by tě mohly zajímat