Právě vysíláme

Fanoušci se bojí o Britney Spears, její lascivní video je podle nich za hranou

14. října 2021 8:10
Fanoušci se bojí o Britney Spears, její lascivní video je podle nich za hranou

Britney Spears slaví zrušení opatrovnictví poněkud netradičními způsoby. Zatímco minulý týden sdílela své nahé fotografie, tentokrát se rozhodla natočit celkem lascivní video. A fanoušci se bojí o její duševní zdraví.

Když se Britney Spears dozvěděla o zrušení opatrovnictví jejím otcem Jamiem, podle svých slov dvě hodiny plakala. „Vládu“ nad její osobou ztratil po dlouhých třinácti letech, kdy mohl zasahovat rovněž do zpěvaččina osobního života. Pokud by se například chtěla vdát nebo mít další dítě, mohla by ho nejdříve požádat o svolení.

Svobodu nyní hudebnice pořádně oslavuje. Na Instagramu sdílí nahé fotografie či „lehká“ videa, jak je označují její příznivci. V jednom z posledních je například oblečená pouze do podprsenky, kalhotek a silonek a nabízí svým fanouškům lascivní tanec na song Closer od Nine Inch Nails.

„Jsem to jen já, pro koho není úplně jednoduché dívat se na tohle video? Cítím, jako by bylo něco špatně,“ napsala žena s přezdívkou mrmrsandjunior. A ani spousta dalších příznivců Spears se při sledování videa necítila úplně komfortně. Jiní naopak stále hlásají heslo #FreeBritney a zpěvačku podporují.

Články, které by tě mohly zajímat