Právě vysíláme

Fanoušci Sexu ve městě jsou v šoku. V prvním díle rebootu zemřela jedna z hlavních postav

10. prosince 2021 11:10
Fanoušci Sexu ve městě jsou v šoku. V prvním díle rebootu zemřela jedna z hlavních postav

Příznivci Sexu ve městě se dočkali. Kultovní seriál se vrátil na obrazovky HBO Max v novém pokračování, které ovšem hned na začátku nechalo fanoušky v šoku. Na konci prvního dílu totiž zemřela jedna z hlavních postav – Pan Božský!

Diváci seriálu Sex ve městě neví, zda se mají radovat z jeho návratu, nebo oplakávat jednu z hlavních postav – Pana Božského. Právě on byl tím, na koho v první epizodě pokračování uváděné pod názvem And Just Like That padl Černý Petr a s fanoušky se musel rozloučit. Co se stalo?

Na konci první epizody se rozhodl zacvičit si na cyklotrenažéru, zatímco jeho manželka byla s dcerou Lily na jejím hudebním vystoupení. Za dramatické hudby si Pan Božský šel dát po několikaminutové jízdě sprchu, když náhle upustil telefon a chytl se za levé rameno. Carrie ho posléze našla v koupelně už mrtvého.

Ve druhém díle se Carrie ze smrti svého manžela hroutí a ptá se kamarádky Mirandy, co bez něj bude dělat. Na pohřeb Panu Božskému pošle květiny také Kim Cattrall alias Samantha, která se pokračování rozhodla nezúčastnit, a jejíž nepřítomnost je zdůvodněna hádkou právě s Carrie.

Pana Božského v seriálu pravděpodobně fanoušci ještě uvidí, byl totiž spatřen na natáčení na několika místech v New Yorku. Scény s ním však budou do Sexu ve městě zařazeny už jen jako flashbacky nebo sny. Noth, který manželka Carrie hraje, o svém návratu do seriálu dlouho přemýšlel. „Necítil jsem, že bych mohl cokoliv v jeho roli divákům ještě nabídnout. Exekutivní producent Michael Patrick King je ale neuvěřitelný scénárista a má skvělé nápady. Když jsme si promluvili o tom, kam by šlo posunout mou postavu, rozhodl jsem se jít do toho,“ uvedl dříve pro Yahoo Finance Live.

Články, které by tě mohly zajímat