Právě vysíláme

Festival BALATON SOUND rozšiřuje VIP zóny a přidává víc jak 20 jmen do programu. A za týden zdražuje!

19. června 2019 12:45
Festival BALATON SOUND rozšiřuje VIP zóny a přidává víc jak 20 jmen do programu. A za týden zdražuje!

Festival na pláži jezera Balaton rozšiřuje luxusní VIP prostory o další tři zóny. Fanoušci Balaton Soundu se mohou těšit na legendární klubovou značku Elrow a plážovou scénu The Club Stage. Pětidenní party na břehu jezera Balaton letos přivítá od 3. do 7. července 2019 světové hvězdy jako jsou The Chainsmokers, Armin Van Buuren, Marshmello, Tiësto, Jess Glynne, Sean Paul, G-Eazy, DJ Snake a desítky dalších.

Balaton Sound nabízí pětidenní nonstop párty na pláži maďarského jezera Balaton u vesnice Zámardi. Kromě hudebního programu nabitého světovými jmény hudebními scény si letošní ročník pro návštěvníky připravil i výrazné rozšíření VIP prostor.

Luxusní párty

Hudební festival jako luxusní dovolená s prvotřídním servisem a nekonečným pohodlím, i takový je letos Balaton Sound. Hlavní VIP zóna v tomto roce naváže na novou část nazvanou The VIP Shore. Tato dvě místa propojí speciální nadchod vedoucí rovnou na pláž. V této zóně nebudou chybět baldachýny, bílé pohovky i plošina postavená přímo nad vodní hladinou, samozřejmostí je koktejlový bar, DJ a beach párty každý den až do svítání. Areál se rozroste o Dreher VIP Arenu, vyvýšená plocha uprostřed areny nabídne skvělý výhled na stage. Jako poslední rozšíření se chystá Elrow VIP, kam návštěvníky zavede přímo vstupní festivalová VIP brána. Vizuálně bude Elrow VIP symbolizovat odkaz výtvarníka Henriho Rousseaua, dohromady s exotickým designem džungle ji vyzdobí stromy, vinná réva a květiny. Zaručeny jsou DJ sety, jedinečné osvětlení i skvělý zvuk.

Nová jména v programu

Festivalový program obohatily dvě nově scény. Tou první je legendární celosvětově známá párty značka Elrow a druhou je The Club Stage, která je vytvořená přímo na pláži a vyzdobená tak, aby kopírovala prostředí skutečného nočního klubu. V průběhu pěti dní se zde vystřídají zvučná jména současného EDM jako jsou The Martinez Brothers, věhlasný DJ Dubfire, mladý nizozemský talent Egbert, italská kráska Deborah De Luca a další.

Elrow, jak už je zvykem, přivezou na Balaton Sound fantastickou show. Hudební set zde odehraje na Grammy nominované duo CamelPhat nebo uznávaný DJ Jamie Jones. Za mixážním pultem předvede svoje kouzla mistr techno zvuku Paul Kalkbrenner, známý díky hitu Sky And Sand. Program Elrow Stage obohatí Claptone, německý house producent a DJ, charakteristický díky mysteriózní zlaté masce se zobákem či milovaná Monika Kruse a Nick Curly.

Na to, jaké další headlinery festival přinese, se podívejte v naší fotogalerii:

Pokud jste si ještě nekoupili lístky, pospěšte si, protože 21. června 2019 se zdražují!

Veškeré další informace najdete zde

Články, které by tě mohly zajímat