Právě vysíláme

Festival COLOURS OF OSTRAVA 2020 oznámil prvního headlinera. Přijedou TWENTY ONE PILOTS!

4. prosince 2019 11:10
Festival COLOURS OF OSTRAVA 2020 oznámil prvního headlinera. Přijedou TWENTY ONE PILOTS!

Colours Of Ostrava patří mezi nejlepší hudební festivaly v Česku a každý rok se pyšní tím, že do Ostravy přiveze interprety světového formátu. I příští rok se návštěvníci mohou těšit na pořádnou bombu!

Festival Colours Of Ostrava se již tradičně odehraje v unikátním industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic od 15. do 18. července 2020.

Organizátoři nyní zveřejnili první headlinery, kterými jistě potěší mnoho milovníků hudby. Do Ostravy totiž přijedou Twenty One Pilots! „Velmi se na ně těšíme, protože jejich euforické koncerty představují naprostý zážitek. Během nich si vystačí jen sami dva, podpoření dokonale vizuálně a světelně sladěnou show, do které patří spousta převleků, efektních kostýmů, občas i hořící automobil a strhující energie, s jakou Josh bubnuje, dělá přemety a Tyler střídá jeden nástroj za druhým,” stojí na oficiálním webu festivalu.

Twenty One Pilots vystoupili i v pražské O2 areně v rámci svého Bandito Tour. A jelikož byla jejich show opravdu skvělá, můžeme se na jejich koncert na Colours Of Ostrava jen těšit.

 

Zdroj: Colours Of Ostrava

Články, které by tě mohly zajímat