Právě vysíláme

FLORENCE AND THE MACHINE

19. března 2010 16:19
FLORENCE AND THE MACHINE

You’ve Got The Love

Ostrovní hudební média v lednu horlivě řešila, jestli ženou roku 2009 bude Victoria Hesketh (Little Boots), Elly Jackson (La Roux) nebo Lady GaGa, a trochu tak zapomněla na to, že vítězem je většinou ten třetí (v tomto případě ta čtvrtá) vzadu – Florence Welch aka Florence And The Machine. O kvalitách jejího debutového počinu "Lungs" může svědčit i fakt, že "You’ve Got The Love" (coververze až napodruhé úspěšného hitu zpěvačky Candi Staton) je již pátým singlem z desky a vesele se plánuje i ochutnávka číslo šest. Žádné tři hity a vata. Videoklip si zřejmě dal za cíl udělat z Florence novou Tinu Turner.

Nejlepší britské album na Brit Awards!

Z Brit Awards se raduje Florence & The Machine, která získala cenu nejcennější – podle britské hudební akademie natočila nejlepší britské album uplynulého roku!!!

Florence And The The Machine je mladá Angličanka s kapelou, která byla na začátku loňského roku hodně vysoko ve všech anketách nových hvězd pro rok 2009 a ještě před vydáním alba získala cenu kritiky Brit Awards.Album bylo nominováno na prestižní Mercury Awards. Florence nezklamala a připravila vskutku velkolepé album, které balancuje na hranici živelného popu a divokého rocku s magnificentními zvuky harfy a všemu tomu vévodí naprosto magický hlas Florence. Album “Lungs” vyšlo na podzim roku 2009.

Články, které by tě mohly zajímat