Právě vysíláme

Foo Fighters už prý mají náhradu za zesnulého Taylora Hawkinse

2. dubna 2023 18:10
Foo Fighters už prý mají náhradu za zesnulého Taylora Hawkinse

Od úmrtí Taylora Hawkinse uplynul už rok a nad Foo Fighters se vznášela otázka o pokračování kapely. Členové od začátku tvrdili, že nehodlají skončit, zároveň však netušili, kdo by místo zesnulého bubeníka mohl zaujmout. Nyní za něj údajně našli náhradu, respektive hned dvě. Zatím však pouze pro nadcházející koncertní sezónu.

Foo Fighters se rok po úmrtí bubeníka Taylora Hawkinse plánují vrátit na pódia. Pro nadcházející měsíce mají potvrzených zatím sedmnáct koncertů, z nichž první proběhne 24. května v New Hampshiru. Nad kapelou nicméně stále visí otázka, kdo nahradí zesnulého Hawkinse. Podle novináře Simona Boyleho z The Sun by sestavu mohli na bubny doprovodit Matt CameronPearl Jam a Atom Willard z Angels & Airwaves.

Foos zkoušeli s mnoha bubeníky, kteří si byli blízcí s Hawkinsem. Matta a Atoma mají na prvním místě, pokud jde o nadcházející koncerty. Budou se střídat. S oběma kapela zkoušela ve Studiu 606. Matt byl velkým kamarádem Taylora a je si blízký také s frontmanem Davem Grohlem. Finální rozhodnutí ještě nepadlo, ale je více než jasné, že Matt pojede s kapelou letní koncerty,“ uvedl novinář.

Cameron však spekulace ohledně svého působení ve Foo Fighters utnul. „Nejsou pravdivé, nepřipojuji se k nim,“ uvedl. Možná však čeká pouze na oznámení ze strany kapely. Atom Willard se pak k možnému hraní s Foo Fighters zatím nevyjádřil.

Taylor Hawkins zemřel 25. března 2022. Nalezen byl mrtvý v hotelovém pokoji krátce před odjezdem sestavy na koncert v BogotěKolumbii. Pitevní zpráva prozradila, že v moči bubeníka byly nalezeny drogy, které pravděpodobně stály za jeho smrtí.

 

Články, které by tě mohly zajímat