Právě vysíláme

Hailey Bieber objasnila, jak je to s jejím údajným těhotenstvím

29. listopadu 2022 11:58
Hailey Bieber objasnila, jak je to s jejím údajným těhotenstvím

Hailey Bieber utnula spekulace o těhotenství. Vypouklé bříško neměla, protože by očekávala potomka, ale kvůli tomu, že měla cystu na vaječníku o velikosti jablka.

O těhotenství Hailey Bieber se spekuluje již několik týdnů. Modelka se k nim dlouho nevyjadřovala, v pondělí však fotografií sdílenou ve stories na instagramu všechny klamné informace vyvrátila. „Mám cystu na vaječníku o velikosti jablka,“ oznámila fanouškům. „Nemám endometriózu ani syndrom polycystických ovarií, ale párkrát jsem měla cystu a není to žádná sranda.“

Dodala, že kvůli cystě trpí obrovskými bolestmi. „Trpím nevolnostmi, jsem nafouklá a mám křeče,“ napsala. Malými písmeny pak k fotografii dodala: „Nejsem těhotná.“ Utnula tak spekulace o těhotenství. „Každopádně, jsem si jistá, že to všichni z vás dokážou pochopit a porozumět mi.“

Nejde o jediný zdravotní problém, se kterým se Bieber potýká. V březnu byla hospitalizovaná kvůli mini mrtvičce. Následně kvůli krevní sraženině v mozku podstoupila operaci. Problémy měl také její manžel Justin, který dokonce zrušil své turné. Kvůli nervové paralýze mu ochrnula pravá část tváře.

Justin Bieber měl příští rok dorazit do České republiky v rámci svého turné Justice. Koncert byl kvůli jeho mentálnímu zdraví odložený na neurčito.

Články, které by tě mohly zajímat