Právě vysíláme

HALSEY promluvila o své drsné minulosti. Chudoba ji málem dovedla k prostituci!

13. dubna 2019 11:10
HALSEY promluvila o své drsné minulosti. Chudoba ji málem dovedla k prostituci!

Halsey patří momentálně mezi nejúspěšnější zpěvačky své generace a její tvorba se těší velké oblibě. Čtyřiadvacetiletá kráska si díky hudbě vydělává pěkný balík peněz a její koncerty jsou skoro vždy vyprodané. Cesta na vrchol však byla tvrdá a Halsey zažila i kruté časy.

Zpěvačka se rozpovídala o své drsné minulosti při přebírání ceny na benefičním večeru týkajícího se ukončení bezdomovectví mládeže. Tam před početným publikem přiznala, že se ve svých devatenácti letech ocitla jako bezdomovec na ulici, a protože neměla vůbec žádné peníze, přemýšlela i o prostituci. „Moji přátelé vybírali dekorace do pokoje na koleji a já jsem se sebou vedla debatu o tom, zda do sebe nechám vstoupit nějakého člověka, abych měla na jídlo,“ řekla dnes již úspěšná interpretka, jenž se netají bisexuální orientací a psychickými problémy.

Ačkoliv si půvabná brunetka zažila drsné časy, ve dvaceti letech se jí naštěstí život změnil. V roce 2014 Halsey nahrála svůj první song Ghost, který nastartoval její úspěšnou kariéru. Nadaná zpěvačka je tak jasným příkladem toho, že i člověk na dně se může jednou ocitnout na vrcholu.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat