Právě vysíláme

Harry Styles má v novém videoklipu v posteli hned několik partnerů

18. července 2022 11:10
Harry Styles má v novém videoklipu v posteli hned několik partnerů

Harry Styles patří k největším hvězdám současného popu. V květnu vydal album Harry’s House, z nějž jako singl vypustil ven například píseň As It Was, která se stala doslova přes noc hitem. Aktuálně fanoušky potěšil vizuálem k Late Night Talking.

Píseň Late Night Talking mohli fanoušci poprvé slyšet na kalifornské Coachelle, jen o pár dní později pak paparazzi zachytili zpěváka při natáčení klipu v Londýně, kde se po centru nechal vozit na obrovské posteli. Jeho hlavní myšlenkou je, že ať je na rande s kýmkoliv, nemůže přestat myslet na jednou osobu.

A že těch lidí zpěvák ve své posteli vystřídá! Ve videu jde na rande s mužem, oddává dvě lesbičky a v několika scénách ho spatříte v posteli s kupou lidí, kteří se liší nejen pohlavím, ale také rasou. A dojde i na polštářovou bitvu.

Píseň zazněla i během zpěvákova prvního koncertu v České republice. Na show dorazily jeho nejskalnější fanynky s obrovským předstihem, a tak už od rána před O2 arenou zaznívaly nejen skladby Stylese, ale také jeho bývalé kapely One Direction. V největší tuzemské hale pak odehrál vystoupení, během kterého bavil i bez konfet a dalších speciálních efektů. Nejvíce přitom zafungovaly jeho největší hity, které si nechal na závěr koncertu.

Články, které by tě mohly zajímat