Právě vysíláme

Harry Styles potěšil fanoušky, v květnu vydá nové album

30. března 2022 11:10
Harry Styles potěšil fanoušky, v květnu vydá nové album

Harry Styles vydá už v pátek 20. května 2022 své třetí sólové album Harry’s House. Oznámil ho pomocí traileru, zároveň uvedl, že deska bude obsahovat celkem třináct skladeb.

Fanoušci Harryho Stylese už se nemohou dočkat pátku 20. května 2022. V tento den totiž vyjde zpěvákova třetí studiová deska. Jmenovat se bude Harry’s House a obsahovat bude celkem třináct skladeb. V blízké době by měl zřejmě hudebník navíc vydat videoklip k prvnímu singlu, který natáčel v únoru v Londýně. Úryvek z něj navíc zaznívá také v traileru, který interpret vydal spolu s oznámením nahrávky.

Novou desku vydá Styles dva a půl roku po Fine Line, z níž pochází hity jako Watermelon Sugar nebo Adore You. Podle všech informací měl zpěvák na albu pracovat už od roku 2020, nahráváno mělo být převážně ve Velké Británii.

S novinkou dorazí hudebník v pátek 15. července 2022 i do České republiky. V pražské O₂ areně měl vystoupit již minulý rok, a to právě na podporu zmiňované desky Fine Line. Všechny plány však vzaly s koronavirem za své. Fanouškům tak na Love On Tour představí hned dvě alba zároveň.

Články, které by tě mohly zajímat