Právě vysíláme

Hilary Duff už další děti nechce, její manžel podstoupil vasektomii

13. března 2024 12:14
Hilary Duff už další děti nechce, její manžel podstoupil vasektomii

Hilary Duff se už zanedlouho stane čtyřnásobnou maminkou. A jak se nyní zdá, počet jejích dětí bude finální. Její manžel Matthew Koma totiž podstoupil vasektomii.

Hilary Duff a Matthew Koma už spolu další děti mít nebudou. Jak sdílel na sociálních sítích partner známé herečky a zpěvačky, v pondělí podstoupil vasektomii. Svůj pobyt v nemocnici dokonce fanouškům dokumentoval ve stories. „Právě jsem dostal valium a cítím se nahypovaně,“ připsal ke snímku, na kterém stojí před nemocničním zrcadlem.

Jak následně ujistil své sledující, zákrok byl méně bolestivý, než očekával. „Nebylo to tak hrozné. Určitě lepší než návštěva zubaře. Dávám tomu 10/10,“ pobavil.

Dobrou náladu Koma neztratil ani poté. Když ho manželka Hilary Duff vyzvedla v nemocnici, nezapomněl si ji vyfotit a připsat ke snímku „sexy sestřička“.

Jak později přiznal, cítil se trochu „sjetý“, proto taková stories. „Nikdy jsem si nevzal drogy a neopíjel jsem se. Ale už docela rozumím tomu, proč si lidé berou válium. Cítil jsem se po něm vážně dobře. Tak skvěle jsem se roky nevyspal!“

Hilary a Matthew se vzali v prosinci 2019 po 3 letech randění. Mají spolu dvě dcery – 5letou Banks a 2letou Mae. Zpěvačka a herečka má z předchozího vztahu ještě 11letého syna Lucu.

Články, které by tě mohly zajímat