Právě vysíláme

Jason Derulo čelí skandálu. Za nahrání duetu měl po zpěvačce požadovat sex

7. října 2023 8:10
Jason Derulo čelí skandálu. Za nahrání duetu měl po zpěvačce požadovat sex

Zpěvačka Emaza Gibson obvinila Jasona Derula ze sexuálního obtěžování. Poté, co s mladou muzikantkou podepsal smlouvu, měl po ní vyžadovat pohlavní styk. Poté, co ho odmítla, od smlouvy odstoupil.

Když se Emaza Gibson dozvěděla, že by s ní Jason Derulo rád nahrával, byl to pro ni splněný sen. Brala to jako jakousi formu odměny za tvrdou práci, kterou po celá léta odváděla. Jenže pak přišlo vystřízlivění. Jak žena nyní uvádí, po podpisu smlouvy se dočkala chování, které od zpěváka nedočkala. Byl k ní agresivní a vyžadoval po ní sex. Ten okamžitě odmítla.

„Mám zlomené srdce. Trpím úzkostí, jsem traumatizovaná. V tomhle bodě začínám od nuly a nic nemám,“ uvedla Gibson ve středu v rozhovoru pro NBC. O den později podala na Derula žalobu. Obvinila ho ze sexuálního obtěžování. V právním dokumentu dále uvedla, že několikrát musela odmítnout jeho návrhy na pohlavní styk a opakovaná pozvání na večeři. Když se tak stalo, Derulo od podepsané smlouvy, která jí zaručovala nahrání duetu s ním, odstoupil. K událostem mělo dojít v roce 2021.

Gibson má pětadvacet let a vystupuje pod uměleckým jménem Emaza Dilan. Do Los Angeles se přestěhovala v roce 2008 a aktuálně má na Youtube přes dvě stě tisíc odběratelů, na instagramu pak přes šest set tisíc.

Derulo ani jeho management se zatím k obviněním nevyjádřili a je otázkou, zda tak vůbec učiní. Jestli jsou slova Gibson pravdivá, ukáže budoucnost.

Zpěvák už brzy dorazí do České republiky. V pražské O2 areně vystoupí v rámci svého Nu King Tour již 24. března.

Články, které by tě mohly zajímat