Právě vysíláme

Je se Shawnem Mendesem zasnoubená? Camila Cabello se natočila s prstenem na levém prsteníčku

2. září 2021 8:10
Je se Shawnem Mendesem zasnoubená? Camila Cabello se natočila s prstenem na levém prsteníčku

Camila Cabello randí se Shawnem Mendesem už dva roky, několik let předtím pak byli velmi dobrými přáteli. Není tak divu, že je fanoušci zasypávají otázkami o svatbě. Když tedy zpěvačka zveřejnila video, na které má prsten na levém prsteníčku, měli jasno.

Zpěvačka Camila Cabello pobláznila své fanoušky. Ve videu, na kterém tančí na svou píseň Don’t Go Yet, a jež zveřejnila před několika dny na síti TikTok, má totiž na levém prsteníčku prsten s diamantem. A tak se začali ptát, zda ji náhodou přítel Shawn Mendes nepožádal o ruku.

A protože Cabello na dotazy nereagovala, neváhal ji ve svém pořadu požádat o vysvětlení moderátor Jimmy Fallon. „Tohle se teď řeší? Nejsem, lidi! Nepožádal mě o ruku, nejsem zasnoubená,“ odpověděla zpěvačka se smíchem. Zároveň dodala, že dokonce nemá tušení, na jaké ruce se zásnubní prsten nosí.

„Přísahám Bohu, že to vážně nevím. Jen jsem si ten prsten prostě nasadila na prst. Vážně, mohli byste mi říct, na kterou ruku se dává zásnubní prsten? Já to vážně nevím,“ dodala. „Moji rodiče jsou sice svoji, oba ale prsteny ztratili. A moje máma mi to říct ani nemohla. Mohla mě tohoto ušetřit, ale neudělala to, protože to taky neví!“

„Je to levá ruka, že?“ otočil se s otázkou Fallon na diváky a pokusil se tak Cabelle celou věc osvětlit. „Vidíš, taky to nevíš,“ rozesmála se zpěvačka, která se svým přítelem nahrála hned několik písní. Naposled zabodovali hitem Señorita.

Články, které by tě mohly zajímat