Právě vysíláme

Je to potvrzené! Zahraje si HARRY STYLES prince Erica v MALÉ MOŘSKÉ VÍLE?

15. srpna 2019 11:10
Je to potvrzené! Zahraje si HARRY STYLES prince Erica v MALÉ MOŘSKÉ VÍLE?

Kolem filmového zpracování Disney pohádky Malá mořská víla panuje stále mnoho nejasností a kontroverze. Hlavním tématem stále zůstává, kdo se ve filmu objeví, a kdo ne!

Když studio Disney zveřejnilo zprávu, že hlavní postavu Ariel si zahraje mladá Afroameričanka Halle Bailey, strhla se proti tomuto rozhodnutí velká vlna nevole. Řadě lidí se totiž nelíbí, že Ariel bude hrát herečka tmavé pleti, když v animované pohádce je mořská víla znázorněna jako běloška se zrzavými vlasy.

Aby Disney rozruch kolem Halle trochu uklidnilo, vypustilo do světa informaci, že o roli prince Erika se uchází zpěvák a miláček dívek Harry Styles. A i když jeho fanynky tato zpráva velmi potěšila, nyní mají opět důvod k pláči. V amerických médiích bylo totiž potvrzeno, že Harry si prince nakonec definitivně nezahraje a sám roli odmítl.

Co se hereckého obsazení týče, zůstává tak jedinou jasnou volbou mladičká Bailey a je otázkou, kdo další se ve filmu objeví. Ačkoliv Disney údajně vyjednává s herečkou Melissou McCarthy i se španělskou hvězdou Javierem Bardemem, rozdělení rolí stále zůstává tajemstvím.

Halle Bailey

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat