Právě vysíláme

Je všechno jinak? Víťa Starý z Mandrage o nohu zřejmě nepřišel

4. ledna 2023 8:10
Je všechno jinak? Víťa Starý z Mandrage o nohu zřejmě nepřišel

Koncem minulého roku přišel server Sedmička s informací, že zpěvák Víťa Starý z Mandrage přišel o nohu. Podle nejnovějších informací však k amputaci zřejmě vůbec nedošlo. Muzikant musel „pouze“ nosit na míru udělanou ortézu kvůli Charlottově osteoporóze.

Kapela Mandrage se rozpadla před třemi lety. Od té doby se frontman Víťa Starý straní médií. Podle všeho měl krátce po oznámení ukončení činnosti sestavy nastoupit na léčení. Ačkoliv to nikdo oficiálně nepotvrdil, bulvárem několikrát proběhla informace, že má Starý problémy se závislostí na drogách. Když proto v únoru minulého roku maminka zpěváka zveřejnila fotografii, na které vypadal opět plný života, měli fanoušci obrovskou radost.

Koncem minulého roku však týdeník Sedmička přišel s informací, že Víťa Starý přišel o nohu. „Je silný diabetik a už to nešlo jinak,“ měl uvést nejmenovaný zdroj. Informaci následně potvrdil jiný zdroj i webu Extra.

Právě ten však teď přišel se zprávou, že je vše zřejmě nakonec jinak.Víťa je naprosto v pohodě. Jen jeho nejbližší jsou naštvaní, že jim pořád někdo volá a ptá se. Nohu má celou. S ohledem na komplikace související s cukrovkou měl jen takzvanou Charlottovu osteoporózu, proto ty berle, musel nosit na míru udělanou ortézu. Teď už to má ale zahojené a chodí líp než většina z nás ostatních. Skládá muziku a maluje,“ sdělila redaktorům údajně blízká kamarádka muzikanta.

Charlottova osteoporóza je chronické onemocnění, jejímž následkem ubývá pacientovi kostní hmota a dochází k poruše stavby kostí.

Sám Starý, ani jeho rodina se ke spekulacím doposud nevyjádřili. Kde je tedy skutečně pravda, zůstává otázkou. Každopádně držíme Vítkovi palce!

Články, které by tě mohly zajímat