Právě vysíláme

Joe Jonas naboural hodinu spinningu. Cvičící nemohli uvěřit svým očím

16. června 2021 11:10
Joe Jonas naboural hodinu spinningu. Cvičící nemohli uvěřit svým očím

Joe Jonas je proslulý svými vtípky. Tentokrát se rozhodl vyrazit na hodinu spinningu, kde proti sobě soutěžili týmy Jonas Brothers a One Direction. Kdo zvítězil?

Když Joe Jonas přijel do Atlanty, rozhodl se místo nudění se na hotelu vyrazit ven. „Mám odpoledne volno, tak jsem si vygooglil ‚hodiny cvičení‘. Hned kousek je Soul Cycle, podíval jsem se tedy, jestli mají dnes naplánované nějaké hodiny,“ vysvětlil zpěvák na svém Instagramu.

A pak narazil na hodinu spinningu, která se jmenovala příznačně One Direction vs The Jonas Brothers. Hudebník tedy neváhal a hned se podíval, zda jsou nějaká místa volná. Následně sice zjistil, že je vyprodáno, rozhodl se však nevzdat svých nadějí a odjel přímo do studia. „Chtěl bych se dostat dovnitř, vzít si mikrofon a podpořit je,“ uvedl ve videu.

„Který tým vyhrává?“ zeptal se při příchodu do studia. Když zjistil, že je silnější tým One Direction, požádal, zda se může jít na hodinu podívat a „svůj“ tým podpořit. Jakmile vešel do místnosti, kde se spinning konal, nemohli cvičící uvěřit svým očím. Jonas se k nim dokonce přidal a hodinu jim tak zpříjemnil.

Články, které by tě mohly zajímat