Právě vysíláme

Johnny Depp se vrátí do Prahy. Už v červenci odehraje koncert s Jeffem Beckem

8. června 2022 0:10
Johnny Depp se vrátí do Prahy. Už v červenci odehraje koncert s Jeffem Beckem

Johnny Depp se vrátí do Prahy. Už 11. července se představí v pražském O₂ universum společně s proslulým kytaristou Jeffem Beckem, s nímž již v minulosti několikrát vystoupil. A jak dvojice prozradila na jednom z posledních koncertů, chystá i společnou desku.

Hollywoodský herec Johnny Depp se po roce opět vrátí do Prahy. Tentokrát však nebude hvězdou filmového festivalu v Karlových Varech, ale představí se jako muzikant. Rozhodl se totiž doprovodit rockového muzikanta Jeffa Becka na vybraných koncertech jeho evropského turné a jeden z nich se uskuteční právě ve O₂ universum, kam se koncert přesunul pro velký zájem z Fora Karlín.

Depp by se měl do hlavního města České republiky podívat už 11. července, vstupenky na koncert pak půjdou do prodeje 13. června v deset hodin ráno. A jak se zdá dle ohlasů fanoušků, ukořistit jednu z nich nebude nic jednoduchého. Jacka Sparrowa by jako muzikanta chtěly vidět naživo tisíce lidí.

Zda bude Depp na pódiu po celou dobu, nebo proslulého Becka doprovodí pouze při několika písních, není zcela jasné. Společný má dvojice doposud pouze jediný singl, a to Isolation z roku 2020. Podle Becka by však už v červenci mělo vyjít celé album a podpořit by ho muzikanti mohli právě koncertem v Praze.

„Potkal jsem tohoto chlapa před pěti lety a od té doby jsem se nepřestal smát. Nahráli jsme spolu album. Vlastně ale ani nevím, jak k tomu došlo,“ uvedl Beck.

Pro Deppa nejde o první živé koncertování. Hraje mimo jiné v superskupině Hollywood Vampires po boku Alice Coopera a Joea Perryho z Aerosmith.

Články, které by tě mohly zajímat