Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER se rozplakal, když promluvil o BILLIE EILISH! Co své mladičké kolegyni vzkazuje?

17. února 2020 11:10
JUSTIN BIEBER se rozplakal, když promluvil o BILLIE EILISH! Co své mladičké kolegyni vzkazuje?

Billie Eilish se v pouhých sedmnácti letech stala celosvětovou hvězdou, která má miliony fanoušků. A ačkoliv sklízí svérázná zpěvačka jeden úspěch za druhým, je jasné, že v hudebním průmyslu na ní čeká spousta nástrah. O tom, jak těžké to může být stát se v tak mladém věku opěvovanou hvězdou, ví své i Justin Bieber, který se nyní rozhodl Billie vyjádřit svou podporu.

Justin v těchto dnech promuje své nové album Changes a poskytuje mnoho rozhovorů. V jednom z nich promluvil i o své mladičké kolegyni Billie a řekl, jak moc mu záleží na tom, aby zpěvačku nezničila sláva, tak jako na nějaký čas jeho. Justin totiž už v minulosti přiznal, že stát se světovou celebritou coby teenager není snadné a zpěvák kvůli tomu trpěl depresemi a holdoval i drogám.

„Bylo to pro mě náročné, být tak mladý v hudebním průmyslu a nikoho neznat a nemít se na koho obrátit. Každý říkal, že mě má rád a vteřinu na to se mi obracel zády,“ řekl se slzami v očích a dodal, že chce, aby Billie věděla, že se na něj může kdykoliv obrátit.

Samotná Billie zveřejnila Justinův emotivní moment na Instagramu a ukázala i fotografie ze svých pubertálních let, na kterých je jasně vidět, že vždy byla Bieberovou fanynkou. Snad si tedy i jeho rady vezme k srdci a za pár let se z ní nestane další vyhořelá hvězda, co neunesla slávu.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat