Právě vysíláme

Justin Bieber začne prodávat vlastní řadu marihuany, pojmenoval ji po svém songu

12. října 2021 8:10
Justin Bieber začne prodávat vlastní řadu marihuany, pojmenoval ji po svém songu

Zatímco ve spoustě státu je marihuana zakázaná, v americké Kalifornii je legálním zbožím. Na trh s konopím nyní oficiálně vstupuje Justin Bieber, který se rozhodl pod společností Palms založit svou vlastní řadu předem ubalených jointů.

„Vždycky jsem si říkal, že tráva je něčím, kvůli čemu bych se měl cítit špatně. Zjistil jsem ale, že by mi v určitém směru mohla být prospěšná,“ uvedl Bieber, který se nikdy netajil tím, že je fanouškem marihuany. „Jsem fanouškem Palms a jejich práce. Dostupnost konopí pomáhá lidem vyřešit jejich psychické problémy,“ dodal zpěvák.

Svou vlastní řadu marihuany pojmenoval Bieber Peaches po jednom ze svých hitů, ve kterém právě o konopí zpívá. Cena balení, ve kterém se nachází sedm předem ubalených jointů, se u Palms pohybuje v hodnotě kolem dvaatřiceti dolarů. Zpěvákovy Peaches by se měly prodávat za padesát dolarů, a to pouze v Kalifornii a v Nevadě, kde je marihuana legální.

Pro Biebera nejde o první ne-hudební spolupráci. Už delší dobu propaguje sportovní oblečení Dew House, především pak oversized mikiny, ve kterých ho mohou jeho fanoušci často vídat na ulici.

Minulý týden muzikant vydal dokument Our World, ve kterém se nechal slyšet, že by měl se svou partnerkou rád co nejdříve dítě. Doslova uvedl, že by na něm chtěl začít pracovat „na konci roku 2021“. Zároveň s filmem vyšel Bieberovi videoklip k singlu Ghost, který natočil pod taktovkou Colina Tilleyho.

Články, které by tě mohly zajímat