Právě vysíláme

Kanye West si nechal vytrhat všechny své zuby. Za titanové protézy zaplatil téměř milion dolarů

19. ledna 2024 12:10
Kanye West si nechal vytrhat všechny své zuby. Za titanové protézy zaplatil téměř milion dolarů

Kanye West znovu šokuje. Poté, co si změnil jméno na Ye a vzešlo najevo, že ho kvůli napadení zažaloval fanoušek, se na instagramu pochlubil svými novými zubními titanovými protézami. Zaplatil za ně neuvěřitelných 850 tisíc dolarů, tedy zhruba 18 milionů korun.

Pokud jste si mysleli, že vás Kanye West už nemá čím překvapit, mýlili jste se. Rapper to totiž opět dokázal a šokoval širokou veřejnost. Rozhodl se, že si nechá vytrhat všechny své zuby a nahradí je titanovými protézami. Celý zákrok ho měl údajně vyjít na asi 850 tisíc dolarů, což je v přepočtu zhruba 18 milionů korun.

S výsledkem se pochlubil na svých sociálních sítích. Tedy, tak napůl… Titanové protézy zatím zůstávají překryté. Podle zdroje DailyMail je tento typ zubní náhrady dražší než diamanty. Právě ty mu spodní část čelisti zdobily od roku 2010. Tenkrát uvedl, že „diamanty jsou mnohem víc cool než zubní sklovina“. Titanové protézy si rapper navrhl sám po vzoru protivníka Jamese BondaČesku známého jako Zub, v zahraničí Jaws.

Zákrok měl provést lékař Thomas ConnellyBeverly Hills ve spolupráci s dentální techničkou Naoki Hayashi. „Bylo mi potěšením být součástí celého procesu. Jeho vize a navržení tohoto jedinečného umění přesahuje veškerý dentální vývoj. Jeho nový vzhled je impozantní,“ uvedl zubař pro DailyMail.

Články, které by tě mohly zajímat