Právě vysíláme

Kapela METALLICA předvedla neuvěřitelné gesto vůči obětem divokých požárů v Kalifornii

19. listopadu 2018 11:10
Kapela METALLICA předvedla neuvěřitelné gesto vůči obětem divokých požárů v Kalifornii

V severní a jižní Kalifornii stále zuří historicky nejhorší divoké požáry a místní obyvatelé se snaží pomoct hasičským jednotkám dostat situaci pod kontrolou. Mezi nejznámější pomocníky se nyní zařadila i metalová skupina Metallica, která předvedla nádherné gesto vůči obětem požárů a vyzývá ostatní, aby hasičům pomohli.

Hudební legendy s velkým srdcem

Kapela přes jejich nadaci All Within My Hands (Vše v mých rukou) věnovala přes 100 000 amerických dolarů lidem, které postihly divoké požáry po celém regionu. Polovina částky míří na sever regionu, kde kvůli divokým požárům zemřelo 76 lidí, a polovina mířila na jih, kde si divoký požár Woolsey vyžádal celkem 3 oběti a vysoké materiální škody.

Metallica zároveň umožnila fanouškům přispívat na pomoc obětem divokých požárů nadále. Nadace All Within My Hands totiž na jejich webových stránkách zveřejnila akustický koncert, který si fanoušci můžou stáhnout. Peníze zaplacené za stažení poté putují obětem divokých požárů skrz nadaci All Within My Hands. Krátkou ukázku si můžete poslechnout níže:

 

Zdroj: Rollingstone, allwithinmyhands.org, CNN, BBC, Instagram, YouTube

Úspěšní zpěváci, kteří se stali herci

Články, které by tě mohly zajímat