Právě vysíláme

Končí Britney Spears kariéru? „Už nebude potřebovat moje služby,“ oznámil její manažer

8. července 2021 13:10
Končí Britney Spears kariéru? „Už nebude potřebovat moje služby,“ oznámil její manažer

Zpěvačka Britney Spears prohrála minulý týden soud o zrušení opatrovnictví. Vzápětí na to dva významní lidé v jejím životě oznámili, že od ní odcházejí. Konkrétně právník San Ingham a interpretčin manažer Larry Rudolph. Spekuluje se tak, že hudebnice brzy oznámí konec své kariéry.

Minulý týden se v americkém Los Angeles konal soud, který se zabýval žádostí Britney Spears o ukončení správy majetku jejím otcem. Místo něj zpěvačka navrhovala jmenování jediným správcem firmu Bessemer Trust Company Of California. Návrh však u soudu neprošel a opatrovníkem hudebnice i nadále zůstává její otec Jamie Spears.

Zpěvačka už dříve uvedla, že nebude vystupovat, dokud její majetek bude otec spravovat. A jak se nyní zdá, svá slova hodlá dodržet. Její manažer Larry Rudolph oznámil, že dává výpověď. Důvodem má být to, že Spears už nadále jeho služby nebude potřebovat. Spolu s ním odchází od muzikantky i právník San Ingham.

„Je to už více než dva a půl roku, co jsem s Britney naposled komunikoval. Tehdy mě informovala, že si chce dát pauzu. Dnes mi bylo oznámeno, se má Britney v plánu oznámit oficiální konec kariéry. Jak asi víte, nikdy jsem nezasahoval do věcí kolem opatrovnictví a nemám o něm žádné podrobnější informace. Byl jsem na žádost Britney najatý, abych korigoval její kariéru. Jelikož ale mé služby už nebude více potřebovat, rozhodl jsem se opustit její tým,“ uvedl Rudolph.

O kariéru Spears se manažer staral před 25 let. „Přeji jí všechno zdraví a štěstí světa. Vždycky tady pro ni budu, kdykoliv mě bude potřebovat,“ dodal manažer. Sama zpěvačka se k situaci zatím nevyjádřila.

Články, které by tě mohly zajímat