Právě vysíláme

Konečně! Skupina Kryštof odtajnila nový videoklip k songu Zůstaň tu se mnou!

16. listopadu 2017 10:04
Konečně! Skupina Kryštof odtajnila nový videoklip k songu Zůstaň tu se mnou!

Jedna z nejpopulárnějších tuzemských kapel Kryštof natočila ve spolupráci s režisérkou Karin Babinskou poetický černobílý klip k hitu Zůstaň tu se mnou (Za sny).

Píseň Richard Krajčo napsal na základě Karinina scénáře k připravovanému filmu Za sny, podle kterého autorka píše i stejnojmennou knihu. „V klipu jsem nechtěla prozrazovat přesný děj příběhu, nechala jsem se jen volně inspirovat emocemi, které jsou v něm obsažené,“ komentuje klip režisérka.

„Ač prostředí vypadá na Irsko nebo Skotsko natáčelo se nedaleko od Prahy,“ přibližuje natáčení Krajčo. Konkrétně se jedná o vrcholek v Modřince a vrakoviště v Berouně.

Zůstaň tu se mnou (Za sny) pochází z aktuální v červnu vydané převážně retrospektivní desky 25, na které se nachází ty největší pecky od Kryštofů, jako je Lolita, Rubikon, Atentát nebo Cesta doplněné o čtyři novinky.

Jednou z nich je právě Zůstaň tu se mnou (Za sny), kterou s kapelou v New Yorku natáčel producent Yaron Fuchs, jež se podílel i na předchozích albech Inzerát a Srdcebeat.

 

Zdroj: universal music

Video: Poznáte předměty z každodenního života, když se na ně budete dívat zblízka?

Články, které by tě mohly zajímat