Právě vysíláme

Kryštof vydávají album Halywůd, píseň Vohul basy připomíná tvorbu The Weeknda

8. října 2021 8:10
Kryštof vydávají album Halywůd, píseň Vohul basy připomíná tvorbu The Weeknda

Kryštof vydávají svou v pořadí osmou studiovou desku. Nese název Halywůd a kromě šesti zcela nových písní obsahuje také hity jako Hvězdáři, Milan Baroš, Hned teď (Pojď být světlometem) nebo Vánoční s Karlem Gottem. Spolu s klasickým CD vychází i jako vinyl.

„Americký Halywůd je o snech. Ten ostravský o těch, které se možná nikdy nesplní, ale je důležité je mít. A můžete snít klidně i o tom, že jednou budete třeba jako Breďák Pitt,“ vypráví Richard Krajčo. Na desce najdou fanoušci Kryštof vše, na co jsou zvyklí. „Je tam láska, vzdor, vztek, radost, euforie, vyznání, protest i rekapitulace.“

Na Halywůdu se podíleli hned čtyři producenti. „Tři písně dělal Armin Effenberger, který dostal za úkol nás dostat k víc osmdesátkovému zvuku, k tomu se nakonec přiblížil i Lukáš Chromek, který dělal taky tři věci, tři songy měl na starosti Fiedlerski a po jedné Ondra Žatkuliak a Angličan Yoad Nevo,“ říká frontman kapely.

Příznivce Kryštof potěší jak taneční písně Co bude pak nebo Vohul basy, která svou atmosférou připomíná tvorbu The Weeknda, tak baladu s emotivním textem Do nebe se propadám. Právě k ní kapela připravuje videoklip, který bude režírovat Krajčova manželka Karin Krajčo Babinská.

„Myslím, že bude chtít navázat na své dřívější klipové příběhy Ty a já, Zůstaň tu se mnou (Za sny) a Vánoční. Podle toho, co mi vyprávěla, to bude docela emotivní šleha. Tak uvidíme, jestli nekecá,“ popisuje zpěvák.

 

Články, které by tě mohly zajímat