Právě vysíláme

Lady Gaga nemusí platit odměnu za vrácené psy, nálezkyně byla napojena na zloděje

8. října 2023 9:10
Lady Gaga nemusí platit odměnu za vrácené psy, nálezkyně byla napojena na zloděje

Losangeleský soud rozhodl. Lady Gaga nemusí platit nálezkyni svých ztracených francouzských buldočků Jennifer McBride půl milionu dolarů. Jak se zjistilo, žena byla napojena na zloděje a vše tak bylo zinscenované.

Když Lady Gaga před dvěma lety unesla neznámá dvojice zhruba v deset hodin večer její francouzské buldočky a zároveň postřelila muže, který je venčil, slíbila zpěvačka za nalezení svých čtyřnohých mazlíčků odměnu ve výši zhruba jedenácti milionů korun. Psi jí tehdy vrátila žena jménem Jennifer McBride, a to jen pár hodin poté, co Gaga odměnu vypsala.

Policisté uvedli, že nevěří, že by McBride měla s krádeží psů něco společného, rozhodla se to však ověřit. Vyšetřování ji později spojilo právě se skupinou, která mazlíčky zpěvačce odcizila. Zpěvačka jí proto odmítla slibovanou odměnu poslat na účet. McBride však nechtěla peněz jen tak vzdát, a tak Gagu zažalovala.

Soud v Los Angeles nyní dospěl k názoru, že Gaga ženě odměnu vyplatit nemusí. Proti rozhodnutí se McBride nemůže odvolat. Oba muži, kteří psy unesli, byli odsouzeni. James Howard Jackson, který zároveň postřelil muže, který zpěvaččiny mazlíčky venčil, obdržel 21 let, druhý si ve vězení odsedí čtyři roky.

Články, které by tě mohly zajímat