Právě vysíláme

LADY GAGA promluvila o dítěti! „Jo, jsem těhotná s …“

17. března 2019 11:10
LADY GAGA promluvila o dítěti! „Jo, jsem těhotná s …“

Lady Gaga zažívá patrně nejúspěšnější rok svého života. Se snímkem Zrodila se hvězda slaví neobyčejný úspěch a za titulní píseň Shallow dokonce obdržela Grammy i Oscara. Zpěvačka rozdává úsměvy na všechny strany a působí opravdu šťastně. Dokonce se v poslední době vyrojily i zprávy o tom, že je těhotná!

Ve filmu Zrodila se hvězda se Gaga objevila po boku herce Bradleyho Coopera, který snímek současně i režíroval. Slavná dvojice se během natáčení velmi spřátelila a fanoušci dokonce začali spekulovat, jestli se do sebe GagaCooprem doopravdy nezamilovali. Samotná zpěvačka však vždy tvrdila, že s pohledným kolegou jí opravdu pojí jen přátelství a lásku s Bradleym vždy jen schválně hrála.

Krátce po udílení Oscarů se však po internetu začaly šířit zprávy, že Gaga je těhotná a otcem má být právě charismatický herec. Jak na tyto zvěsti zpěvačka zareagovala?

„Drby, že jsem těhotná? Jo, jsem těhotná s #LG6,“ napsala Gaga na svůj Twitter s odvoláním na její šesté studiové album, které v těchto dnech připravuje. Fanoušci tak mohou být v klidu. Jejich oblíbená hvězda se ještě na roli maminky nechystá a raději stále dává přednost zpěvu.

Zdroj: Twitter, Cosmopolitan

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat