Právě vysíláme

LADY GAGA – The Edge Of Glory

21. června 2011 1:30
LADY GAGA – The Edge Of Glory

NOVINKA EVROPY 2

Oficální webové stránky: http://www.ladygaga.com/

Album: Born This Way

 

The Edge Of GloryBorn This Way

Lady Gaga útočí s dalším hitem „The Edge Of Glory“

Lady Gaga nelení a z aktuální desky „Born This Way“ chrlí v pořadí již 3. singlový zářez. Jidáše v rádiích vystřídá neméně hitová pecka „The Edge Of Glory“!

Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga naprosto přesně vyplňuje pořekadlo o železe, které je třeba kout, dokud je žhavé! Jen před pár dny vyšlo její nové fenomenální album „Born This Way“, kterého se po světě prodalo již více než 5 miliónu kusů, a přesto, že aktuální singl „Judas“ ještě nedosáhl svého vrcholu v rádiích a hitparádách, Lady Gaga posílá do éteru další píseň, která má snad ještě větší hitové ambice než předchozí 2 singly!

Lady Gaga novou skladbu „The Edge Of Glory“ nabídla fanouškům ještě před vydáním desky jako takovou malou ochutnávku, ale jejich pozitivní reakce měla takový rozměr, že se Lady G. rozhodla pozměnit původní plány s vydáváním singlů a za další plnohodnotný singl vybrala právě „The Edge Of Glory“.

Tato taneční skladba má velmi smutný původ. Lady Gaga k napsání této písně inspirovala nedávná smrt jejího dědečka, který zemřel nečekaně koncem minulého roku. V písni mimo jiné hostuje saxofonista Clarence Clemons, kterého můžeme znát z legendární doprovodné kapely Bruce Springsteena E Street Band!

Články, které by tě mohly zajímat