Právě vysíláme

Lady Gaga odkryla svou minulost. Po znásilnění musela jít na potrat

22. května 2021 8:10
Lady Gaga odkryla svou minulost. Po znásilnění musela jít na potrat

Lady Gaga se zhroutila během natáčení nové show Oprah Winfrey a prince Harryho, která se nazývá The Me You Can’t See. Přiznala, že ji v devatenácti letech znásilnil hudební producent, načež otěhotněla a musela podstoupit potrat.

„Bylo mi devatenáct a byla jsem zrovna v práci, když mi producent řekl: ‚Svlékni se.‘ Odpověděla jsem mu, že ne. Odešla jsem, jenže oni mi pak řekli, že zničí vše, na čem jsem tehdy dělala. A nepřestali s tím. Nepřestali mě o to žádat a já pak jednou jen ztuhla a víc si už nepamatuju,“ šokovala zpěvačka.

Přestože bylo pro Lady Gaga vyprávění nepříjemné, pokračovala dále. „Osoba, která mě znásilnila, mě vyhodila těhotnou na rohu ulice u domu mých rodičů, protože jsem zvracela a bylo mi špatně. Už nikdy nechci vidět jeho tvář.“

O znásilnění promluvila zpěvačka už v roce 2014 během rozhovoru s rozhlasovým moderátorem Howardem Sternem. Přiznala, že se poté léčila s poruchou příjmu potravy a dosud bere také antidepresiva.

To, že po znásilnění musela čelit těhotenství, však dosud tajila. „Nejprve jsem cítila bolest, pak už jsem ale byla jen otupělá. Po tom, co se to stalo, jsem byla několik týdnů nemocná. A i další týdny poté.“ Několik let poté se zpěvačka necítila sama sebou. „Psychicky jsem se zhroutila, nebyla jsem tou holkou jako předtím.“

Dva roky po znásilnění Gaga vydala své debutové album The Fame, které jí zajistilo celosvětový úspěch. Rozjela také svou hereckou kariéru a v roce 2018 získala nominaci na Oscara za film Zrodila se hvězda (A Star Is Born).

Zdroj: Guardian, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat