Právě vysíláme

Lewis Capaldi možná není tak líný, jak tvrdí. V září vydá po dvou letech nový singl

4. září 2022 8:10
Lewis Capaldi možná není tak líný, jak tvrdí. V září vydá po dvou letech nový singl

Lewis Capaldi si dal na začátku roku 2020 pauzu, která trvala až do letošního léta. Prý kvůli tvorbě nové muziky. Jak se v srpnu nechal slyšet, byl ale šíleně líný a nic nového nenapsal. Zdá se však, že to nebylo až tak hrozné. Už 9. září se totiž jeho fanoušci dočkají nového singlu.

Lewis Capaldi se stáhnul do ústraní před dvěma lety. Nevydával žádnou muziku, nepřidával nic na své sociální sítě. Údajně kvůli tvorbě nových písní. V srpnu letošního roku však prohlásil, že se mu nepodařilo napsat nic, s čím by byl spokojený. „Nemám žádnou novou hudbu, kterou bych vám mohl zahrát. Minulý rok jsem přeplánoval spoustu svých show, protože jsem si myslel, že dokončím nové album. A opravdu jsem chtěl, ale jsem šíleně líný,“ prohlásil zpěvák na festivalu Latitude.

Zdá se však, že pětadvacetiletý muzikant tak líný, jak tvrdí, nebyl. Už 9. září totiž vydá svůj nový singl Forget Me a podle ukázky, kterou zveřejnil na svých sociálních sítích, půjde o další pecku. A dokonce naznačil, že album, které plánoval letos vydat, možná skutečně spatří světlo světa. Že by tedy jeho prohlášení na festivalu bylo jen zastíracím manévrem?

„Protože ještě nejsem připraven zjistit, že jsi na mě zapomněla. Raději bych od tebe slyšel, jak moc mě lituješ a modlíš se k Bohu, abys mě nikdy nepotkala, než že jsi na mě zapomněla,“ zpívá Capaldi v refrénu. Bezesporu tak půjde opět o velmi silný song, který podobně jako Someone You Loved a další hudebníkovy skladby bude hrát v rádiích po celém světě.

Články, které by tě mohly zajímat