Právě vysíláme

Lewis Capaldi si dal dva roky pauzu kvůli nahrávání alba. „Nic nemám, jsem šíleně líný,“ přiznal

11. srpna 2022 13:46
Lewis Capaldi si dal dva roky pauzu kvůli nahrávání alba. „Nic nemám, jsem šíleně líný,“ přiznal

Lewis Capaldi se na téměř dva roky úplně odmlčel. Rozhodl se dát si pauzu od veřejných vystoupení, aby mohl napsat nové album. Nyní ale přiznal: „Nemám žádnou novou muziku.“

Z toho asi nebudou fanoušci Lewise Capaldiho nadšení. Mladý zpěvák nestihl během dvouleté pauzy napsat jediný nový song, který by mohl spatřit světlo světa. Přiznal to během festivalu Latitude, který se konal v Henham Parku v Anglii. „Nemám žádnou novou hudbu, kterou bych vám mohl zahrát. Minulý rok jsem přeplánoval spoustu svých show, protože jsem si myslel, že dokončím nové album. A opravdu jsem chtěl, ale jsem šíleně líný,“ prozradil zpěvák, jehož největším hitem je bezesporu píseň Someone You Loved.

Právě díky němu se stal hvězdou doslova přes noc. Několik desítek slavných zpěváků a zpěvaček dokonce píseň předělalo a hraje ji na vlastních koncertech. Kromě ní však Capaldi bodoval i skladbami Hold Me While You Wait nebo Before You Go.

Od jejich vydání ale přece jen uplynulo spoustu času a fanoušci hudebníka by si nový song jistě zasloužili. Proto, když oznámil pauzu, byli svým způsobem nadšení. „Spoustu jsem toho už vytvořil a nemůžu se dočkat, až to všichni uslyšíte. Chci si však být jistý tím, že cokoliv dalšího vydám, bude to opravdu nejlepší,“ nechal se slyšet loni v březnu.

Zdá se tedy, že žádná z jeho nových písní ho nepřesvědčila o tom, že je natolik dobrá, aby si ji mohli poslechnout i jeho příznivci. Slib, který jim Capaldi dal, a to, že v roce 2022 vydá desku, se tedy již zřejmě nenaplní. Místo toho ho ale mohou fanoušci alespoň vídat na stagei a zazpívat si s ním své oblíbené songy.

Články, které by tě mohly zajímat