Právě vysíláme

Lewis Capaldi musí odložit koncerty. Fanouškům oznámil smutnou zprávu

7. března 2023 11:22
Lewis Capaldi musí odložit koncerty. Fanouškům oznámil smutnou zprávu

Lewis Capaldi zveřejnil pro fanoušky velmi smutnou zprávu. Koncertní šňůra po celém světě si vybrala svou daň a zpěvák přišel o svůj báječný hlas.

26letý pěvecký talent je momentálně na světovém turné a fanoušci v Praze už mohli vidět jeho koncert v O2 areně. Lewis kromě České republiky navštívil Německo, Španělsko a třeba i Austrálii. A ačkoliv čekalo zpěváka ještě několik zastávek, Capaldi nyní zveřejnil velmi nemilou zprávu.

Časté koncerty byly pro Lewisův hlav velmi namáhavé a po vystoupení ve Stockholmu byl Capaldi donucen navštívit hlasového specialistu. Ten mu oznámil, že onemocněl bronchitidou. „Jak mnoho z vás ví, během několika posledních koncertů z turné jsem se svým hlasem opravdu bojoval, včera večer ve Stockholmu jsem se snažil ze všech sil odzpívat show, i když jsem se cítil opravdu zoufale, protože jsem nechtěl zklamat kohokoliv z vás. Právě jsem byl u hlasového specialisty ve Švédsku, který mi řekl, že mám bronchitidu a že bych měl mít hlasový odpočinek alespoň 3 dny, abych měl nějakou šanci, že si nepoškodím hlas a budu moct pokračovat v turné,“ napsal Capaldi a dodal, že koncerty ve Švýcarsku a v Itálii se tak bohužel musí odložit. „Nesnáším, když vás všechny zklamu, a tohle je to poslední, co bych chtěl kdy napsat. Udělám vše, co bude v mých silách, s odpočinkem a léky, abych byl připraven,“ uvedl.

Není tajemstvím, že Capaldi trpí Tourettůvým syndromem. Přestože tato nemoc neovlivňuje jeho hlas, zpěvák i na pódiu zažívá nekontrolované tiky. Fanoušci o jeho stavu vědí a zpěváka hojně podporují.

Články, které by tě mohly zajímat