Právě vysíláme

Lewis Capaldi se vrací na scénu se singlem Forget Me. „Sex prodává,“ směje se vizuálu

10. září 2022 8:10
Lewis Capaldi se vrací na scénu se singlem Forget Me. „Sex prodává,“ směje se vizuálu

Lewis Capaldi dlouhé tři roky nevydal novou píseň. A přestože ještě v srpnu tvrdil, že není se žádnou ze svých nových skladeb spokojen natolik, aby ji pustil ven, v pátek 9. září 2022 představil svým fanouškům singl Forget Me.

Zpěvák Lewis Capaldi patří mezi největší hudební objevy posledních let. Proslavil se singlem Someone You Loved, který se dočkal hned několika coververzí, na svém kontě má ale rovněž hity Before You Go nebo Bruises. Singl Forget Me se stal prvním, jenž vydal po dlouhých tří letech. Je předzvěstí jeho chystaného alba.

„Řekla jsi přátelům, že mě chceš mrtvého, že jsem udělal všechno špatně a máš pravdu. Dobře, vypiju všechen vitriol, nesnesu pomyšlení, že se posuneš dál,“ zpívá Capaldi. „Protože ještě nejsem připraven zjistit, že jsi na mě zapomněla. Raději bych od tebe slyšel, jak moc mě lituješ a modlíš se k Bohu, abys mě nikdy nepotkala, než že jsi na mě zapomněla,“ zaznívá v refrénu.

Premiéra videoklipu je plánovaná až na 31. prosince. Možná ale Capaldiho jeho fanoušci obměkčí a zveřejní ho dříve. Vzhledem k aktuálním událostem ve Velké Británii je taktéž možné, že premiéru záměrně odsunul. Na svých facebookových stránkách totiž uvedl, že si nemyslí, že by bylo v pořádku nyní promovat nový singl.

Ve vizuálu zpěvák vystupuje pouze ve spodním prádle. „Je dobré být zpět… Přísahám Bohu, že jsem si sundal kalhoty a nechal vyvěsit billboardy v trenkách po celém světě, abych singl zapromoval, jen aby to byl totální propadák a já se styděl. Sundal jsem si kalhoty a traumatizoval veřejnost ve jménu nestoudné sebepropagace. Sex prodává,“ směje se sám sobě hudebník.

Články, které by tě mohly zajímat