Právě vysíláme

MAC MILLER údajně před smrtí ještě složil jednu desku!

23. února 2019 7:55
MAC MILLER údajně před smrtí ještě složil jednu desku!

Zesnulý rapper Mac Miller údajně před smrtí ještě stihl složit celé album! Tvrdí to umělci a hudební producenti, kteří se pohybovali v jeho bližším okolí. Jaká je údajná poslední Millerova deska? Dočkáme se někdy jejího vydání?

Skryté dílo

Americký hudební producent Thelonius Martin v rozhovoru pro server DJ Booth uvedl, že jednou při festivalu Pitchfork Music Festival v Chicagu uslyšel DJe Madliba, jak hraje dosud nevydané společné písničky s Macem Millerem. Madlib patří mezi nejznámější hudební producenty na světě, a když ho Martin oslovil a zeptal se, odkud vzal ty písničky s Millerem, Madlib mu odpověděl, že spolu před rapperovu smrtí složili celé album.

Společná deska Madliba s Macem Millerem se údajně jmenuje Maclib. Zatím se neví, zda se někdy dočkáme vydání této desky. Nicméně, známý baskytarista Thundercat, který s Millerem spolupracoval na úspěšné desce Swimming, na svém twitterovém účtu potvrdil, že deska existuje.

Fanoušci Maca Millera budou určitě doufat, že známý producent desku v brzké budoucnosti vydá. Bylo by to perfektní rozloučení od velmi talentovaného hudebníka, který tento svět opustil moc brzy.

Zdroj: LadBible, Twitter, DJbooth.net, Instagram, Complex

Kdo si získal ceny za nejhorší filmové počiny?

Články, které by tě mohly zajímat