Právě vysíláme

Madonna na tom po propuštění z nemocnice stále není dobře. Zvrací a nevstane z postele

4. července 2023 13:57
Madonna na tom po propuštění z nemocnice stále není dobře. Zvrací a nevstane z postele

Americká zpěvačka Madonna byla ve čtvrtek propuštěna z nemocnice, kde byla hospitalizována s těžkou bakteriální infekcí. Její zdravotní stav ovšem stále není dobrý. 

Madonna skončila na jednotce intenzivní péče a musela kvůli tomu odložit sedmiměsíční turné, které měla zahájit v následujících týdnech. Zdravotní potíže královny popu ovšem nadále přetrvávají. Dle zahraničních médií zpěvačka neustále nekontrolovaně zvrací a je upoutána na lůžko ve svém domě v New Yorku. Madonna bohužel prý ani nemůže bez cizí pomoci vstát z postele.

Zpěvačku do jejího domu v New Yorku převezla soukromá sanitka. O její nemoci ve středu informoval její manažer s tím, že do nemocnice byla přijata v sobotu. Uvedl, že se očekává její plné uzdravení.

Madonna měla turné zahájit 15. července ve Vancouveru a ukončit příští rok v lednu v Mexiku. Turné Madonna: The Celebration Tour, které mělo být oslavou její více než 40leté kariéry, oznámila zpěvačka letos v lednu. Autorka hitů jako La Isla Bonita, Material Girl či Like a Prayer měla zavítat do více než třiceti měst. Koncert v Praze plánován nebyl.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat