Právě vysíláme

Madonna naštvala fanoušky, její koncert odstartoval s tříhodinovým zpožděním

15. prosince 2023 8:10
Madonna naštvala fanoušky, její koncert odstartoval s tříhodinovým zpožděním

Že se na koncert Madonny čeká, je známá věc. Vzpomeňme na show v Londýně, kdy musela setlist dokonce kvůli pozdějšímu startu zkrátit. Před časem zpěvačka vyrazila na americkou část turné a ani v tomto případě nedošlo ke změně k lepšímu. Show v Brooklynu začala s tříhodinovým zpožděním.

Madonna už zase naštvala své fanoušky. Po evropské části turné odcestovala do Spojených států amerických, kde ve šňůře pokračuje. Ve středu 13. prosince měla zastávku v Brooklynu, kam se zřejmě dlouho nebude moci vrátit. Příznivci na její koncert v Barclays Center čekali dlouhé tři hodiny. Na pódiu se muzikantka objevila až po jedenácté večer.

„Tři hodiny zpoždění, to už je vážně sprosté,“ uvedl jeden z fanoušků na twitteru. „Koncert měl odstartovat ve 20:30, Madonna se na stagi ukázala až po jedenácté. Celá arena na ni nadávala. Byla to skvělá show, ale začala až příliš později,“ dodal. Někteří příznivci dokonce požadují alespoň částečné vrácení peněz.

Když hrála Madonna v říjnu v Londýně, taktéž si dávala načas. A protože show v tamní O2 areně musí kvůli veřejnému klidu končit o půl jedenácté večer, musela zpěvačka setlist zkrátit, což se u mnohých rovněž nesetkalo s pochopením. Madonna totiž nestihla zazpívat některé ze svých největších hitů, na které publikum tak toužebně čekalo.

V červnu byla Madonna hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče s těžkou bakteriální infekcí, v jejímž důsledku musela právě odložit zmiňované turné.

Články, které by tě mohly zajímat