Právě vysíláme

Makhmud Muradov se raduje, dostal české vízum

5. září 2022 8:10
Makhmud Muradov se raduje, dostal české vízum

Makhmud Muradov má po problémech. České úřady mu obnovily vízum poté, co mu vstup do země v polovině prázdnin odmítly povolit. Zápasník tak po několika týdnech opět navštívil svou dceru a může se začít připravovat na zápasy v Evropě.

Zápasník Makhmud Muradov musel nedobrovolně několik týdnů trávit čas mimo Českou republiku. Tuzemské úřady mu totiž v polovině prázdnin odmítly obnovit vízum a on tak musel vycestovat mimo Evropu. „Nic jsem neporušil, žádný zákon, nic,“ nechápal tehdy Muradov zamítnutí své žádosti.

Nyní je však konec jeho problémům. Pro iSport potvrdil, že se víza nakonec dočkal. „Byl jsem v Uzbekistánu, požádal jsem o vízum na Slovensku a vyhověli mi. A když jsem ho dostal, moje právnička udělala nějaké kroky, požádali jsme také o české, a i to jsme nakonec dostali,“ prozradil zápasník, který v tuzemsku žije a trénuje už jedenáct let. Navíc má dítě se zpěvačkou Monikou Bagárovou.

Právě na malou dceru se těšil nejvíce. Na instagramu zveřejnil o víkendu příspěvek, na němž je právě malá Rumia zachycena v centru Prahy se zmrzlinou v ruce. Již brzy se bude s maminkou stěhovat do Brna, kam se Bagárová po rozchodu s Muradovem rozhodla uchýlit. Bude tak mít blíže ke své rodině, která na Moravě žije.

Muradova po návratu do Evropy čekají pracovní povinnosti. V domovském Monster Gymu bude trénovat na zápas proti Brazilci Caiovi Borralhovi, který se uskuteční 22. října v rámci UFC 280.

Články, které by tě mohly zajímat