Právě vysíláme

Måneskin a Tom Morello mají venku klip k očekávanému singlu Gossip

19. ledna 2023 14:31
Måneskin a Tom Morello mají venku klip k očekávanému singlu Gossip

Måneskin a Tom Morello se předvedli! Mezinárodně obdivovaná kapela právě vydala singl Gossip, na kterém se podílel legendární Tom Morello, známý mimo jiné z kapel Rage Against The Machine, Audioslave a Bruce Springsteen And The E Street Band.

Singl je ukázkou z připravovaného alba Rush!, které je již k dispozici k předobjednání. Premiéra se uskuteční v pátek 20. ledna 2023. „Díky obrovským zkušenostem Toma Morella jsme si mohli vzít příklad z toho, jak vytvářet písně bez velkého přemýšlení. Žádná slova nemohou vyjádřit naši vděčnost za to, že se k nám na této cestě připojil. Je to čest pro celý tým!“ říká člen skupiny Damiano.

Tom Morello dodává: „Když jsem se dozvěděl, že existuje rock’n’rollová kapela z Itálie, která dělá vlny po celém světě, nemohl jsem tomu uvěřit. Později jsem je viděl hrát naživo a byl jsem nadšený. Jsou hlasití, sexy a rockoví! Zaslouží si být jednou z rock’n’rollových vlajek mladé generace. Jamoval jsem s nimi v jejich studiu v Hollywoodu. Je to skvělá kapela – všichni hrají skvělou hudbu, píší skvělé písničky, mají blízko k publiku a jejich živé hraní… Publikum prostě šílí! Všechno to vypadá jako některé z nejlepších kapel 90. let.“

Album produkovali především Max Martin a Fabrizio Ferraguzzo a nahrávalo se v Los Angeles, Itálii a Tokiu. Obsahuje již dříve vydané singly Supermodel, neuvěřitelnou  Mammamia a nejnovější singl The Loneliest.

Zdroj: Sony Music

Články, které by tě mohly zajímat