Právě vysíláme

Martina Pártlová vydává singl Si to udělám sama a připravuje vydání EP

1. července 2022 8:55
Martina Pártlová vydává singl Si to udělám sama a připravuje vydání EP

Zpěvačka a influencerka Martina Pártlová natočila píseň „Si to udělám sama“. Její nový singl se zdánlivě provokativním názvem vychází první prázdninový den a předznamenává vydání EP.

Hudbu k nové písničce napsal producent Marcus Tran, autorem textu je zpěvák a Martinin přítel Josef Vařeka. Současně se singlem vydává zpěvačka i klip v režii Vladimíra Špičky.

„Text je inspirovaný naší společnou domácností. Větu ,Já to pak udělám…‘ slýchám od svého partnera tak často, až nás to inspirovalo k nápadu na text. A všechno se to nakonec objevilo i v klipu k písničce,“ říká o svižném letním singlu s nadsázkou Martina Pártlová.

Zpěvačka je jednou třetinou populárního seskupení tří moderátorek 3v1 (Arichteva – Pártlová – Leitgeb), které na vlnách Evropy 2 uslyšíte pravidelně zase od září každý všední den od 22:00 do půlnoci. Svůj úplně první singl s názvem Bolím vydala už v roce 2015. Později začala vystupovat jako host se skupinou Čechomor, se kterou mimo jiné nazpívala úspěšný singl Mamko, nedávej mě.

Letos v létě můžete Martinu Pártlovou vidět na patnácti koncertech „Tour de léto 2022Marka Ztraceného. Představí se tu v samostatném setu, kde písnička Si to udělám sama rozhodně zazní, ale i jako host po Markově boku. Kromě toho můžete Martinu vidět i na několika koncertech s Čechomorem.

Singl Si to udělám sama vychází u společnosti Warner Music ČR. Na fotky z natáčení klipu se můžete podívat níže.

 

Články, které by tě mohly zajímat