Právě vysíláme

Matka Britney Spears reagovala na slova dcery. „Nikdy jsem nešla proti tobě,“ vzkázala jí

31. srpna 2022 9:10
Matka Britney Spears reagovala na slova dcery. „Nikdy jsem nešla proti tobě,“ vzkázala jí

Britney Spears v nově zveřejněném audiu osočila svou matku z toho, že se k ní otočila zády. Ta slova své dcery odmítá, naopak se nechala slyšet, že to byla právě Britney, kdo s ní odmítal mluvit.

Britney Spears zveřejnila dvaadvacetiminutové audio, ve kterém mluvila o nejtěžších chvílích svého života. Po několika minutách ho stáhla, spousta jejích příznivců si ho však stihla uložit a na internetu tak koluje nadále. Kromě jiného v něm zpěvačka osočila svou matku, že proti činům jejího otce Jamieho Spearse nezakročila, naopak ho podporovala a otočila se tak k ní zády. A Lynne zpověď dcery nenechala bez odezvy.

Britney, celý život jsem dělala to nejlepší, co umím, abych podpořila tvé sny a přání. A také jsem se ze všech svých sil snažila ti pomoct v pro tebe nejhorších časech. Nikdy jsem nešla a ani nepůjdu proti tobě,“ nechala se slyšet.

Lynne uvedla, že Britney byla tou, která se k ní otočila zády. „Nesčetněkrát jsi mě odmítla, když jsem ti telefonovala. Vyvolávalo to ve mně pocit beznaděje! Zkoušela jsem všechno,“ napsala. „Opravdu tě miluju. O tomhle si musíme popovídat z očí do očí, a hlavně v soukromí,“ zakončila zprávu adresovanou dceři.

Zpěvačka v publikovaném audiu zároveň uvedla, že byla dlouhá léta pod opatrovnictvím otce přísně hlídána. Nemohla řídit auto, stýkat se kamarády, každý den jí brali krev a měla údajně také „napíchnutý“ mobil. Vše se začalo měnit, až když ji kamarád seznámil s právníkem Mathew Rosengartem, kterému za ukončení opatrovnictví vděčí.

Články, které by tě mohly zajímat