Právě vysíláme

Milan Peroutka natočil videoklip o zakázané lásce. Zahrál si v něm s manželem

14. září 2023 13:07
Milan Peroutka natočil videoklip o zakázané lásce. Zahrál si v něm s manželem

Zpěvák a herec Milan Peroutka natočil videoklip, ve kterém se vyznal ze svých pocitů před coming outem. Obsadil do něj i svého muže Dominika Roubínka. Klip k písni V BOUŘI odráží jeho zkušenost s potlačenou láskou a podobně jako jeho životní přiznání, i klip vznikal nadvakrát.

Jeho druhá verze je podle zpěvákových slov teprve ta pravdivá. K písni jeho kapely Perutě, V bouři, natočil Milan Peroutka dva videoklipy. Ten první ale nikdo neuvidí. „Rozhodl jsem se ho přetočit. Když jsme ho natočili a já si ho pustil, říkal jsem si: Sakra, ta písnička je ale o něčem jiném. Je o potlačené lásce i o vzdoru vůči společnosti. A vizuální stránka té písničky by to přece měla odrážet. Chtěl jsem tím klipem říct, že přesně tohle já řeším. A tak jsem natočil nový a ten starý dal pryč. Teď jsou v něm teprve ty pocity, o kterých písnička je. Jsem rád, že jsem ho přetočil,“ vysvětluje Milan Peroutka. „Je to můj první černobílý videoklip. Chtěl jsem, aby ve videoklipu bylo hledání lásky přes mužské i ženské tělo. Pojímáme to jako hru světla a stínu, myslím, že to je poměrně erotický prvek klipu. Oslovil jsem dva krásné kamarády Johnnyho Horynu a Aničku Šitnerovou. Byli úžasní! Myslím, že i kvůli nim si někdo bude pouštět videoklip třeba i víckrát,“ dodává zpěvák.

 

Klip je poskládaný z něžných dotyků. Kromě svých přátel do něj zpěvák obsadil i svého partnera Dominika Roubínka, s nímž se na začátku léta oženil a krátce po svatbě dospěl k veřejnému coming outu. „Věděl jsem, jaká má být pointa klipu. Že chci po všech těch dotecích konečně chytnout tu správnou ruku. Domča tak absolvoval své první natáčecí coby herec a já jsem šťastný, že ho mám zvěčněného i ve svém videoklipovém návratu. Říkám to z toho důvodu, že mi před pár lety kvůli hackerovi smazali YouTube kanál se všemi vlogy a klipy a já na YouTube zanevřel. Teď ho právě s premiérou nového klipu znovu obnovuju. Takže předem děkuju všem, kdo nás tam nějakým tím palce podpoří, však víte, jak to dneska chodí…“ usmívá se šťastně a v očekávání reakcí Peroutka.

Videoklip V bouři natočil režisér Tomáš Vorel a kameraman Martin Doležal. Dominik Roubínek se Milanovi postaral spolu s Jonášem Hrdým i o produkci.

Články, které by tě mohly zajímat