Právě vysíláme

Trable Milana Peroutky. Místo dovolené s partnerem řeší zdevastovaný byt

4. srpna 2023 11:44
Trable Milana Peroutky. Místo dovolené s partnerem řeší zdevastovaný byt

Milan Peroutka řeší v těchto dnech velmi nepříjemnou záležitost. Po registrovaném partnerství s přítelem Dominikem se objevila smůla a páru se vytopil byt.

Moderátor a zpěvák Milan Peroutka přiznal začátkem léta velkou věc a oznámil coming out. Sympatický Peroutka zveřejnil svůj vztah s mužem a dokonce se rozhodl do toho praštil. S přítelem Dominikem uspořádal luxusní veselku a dvojice vstoupila do registrovaného partnerství. 

Letošní léto má vše přeci jenom pro Peroutku tak trochu zádrhel. Moderátor totiž na instagramu přiznal, že jeden jediný bidet mu vytopil celý byt. 

„Jestli je tu na vás v instarealitě už nějak moc sluníček a moříček, Milda je tu pro vás! Takhle, taky jsme chtěli na pár dní pryč. Naštěstí jsme měli hned druhý den naší nepřítomnosti do bytu objednaného dělníka. Pojďme si říct, jsou po ránu i hezčí telefonáty než ty informující o tom, že máte vytopenou domácnost. Na druhou stranu, taky nás o tom mohli zpravit až sousedi pod námi, a to by bylo teprve tóčo! A kdyby vás zajímalo, co se přihodilo, tak nám prasknul bidet, který jsme ani nikdy nepoužili. Už jsme ho nechali sprovodit ze světa. Stejně jako všechny podlahy, všechen nábytek je rozebraný a složený, a my máme do půlky září mód à la žijeme na stavbě. No co, po měsíci další zážitek, co nás posílí,“ napsal Milan a zveřejnil fotografie zdevastovaného bytu. 

Články, které by tě mohly zajímat